## 6 HOURS OF FLEX ACTIVITY & PROFESSIONAL DEVELOPMENT - AUGUST 19, 2011

	□ = your	choice			ed session				
07:45	Registration & Networking	45 minutes	2700 Lobby		Flex Committee Members				
GENERAL SES	GENERAL SESSION								
Time	Activity	Duration	Location	Seats	Presenters				
☑ 08:00	Welcome & Update	15 minutes	2734	[124]	Flex Committee Member as Master of Ceremonies				
INSTRUCTIONAL FACULTY GENERAL SESSION – (mandatory for instructional faculty)									
□ 08:15 <b>OR</b>	New to SLOs: Designing Outcomes & Assessmen	ts 60 minutes	2721	[36]	SLO Committee Member				
□ 08:15	Closing the SLO Loop and Making Improvement	60 minutes	2734	[124]	SLO Chair, Toni Pfister				
☑ 09:15	SLOs by Program /Degree/Dept	60minutes	see below		Faculty, please bring any of your completed forms				
	Math (Focus to be determined by faculty	)	2726	[28]	Dept Chairs				
	Science (Focus on Life & Physical Science)		2727	[36]	и				
	Art (Focus to be determined by faculty	)	2700 study	[6]	u				
	Social Sci (Focus History)		2728	[36]	u				
	Behav.Sci (Focus on Psych)		2700 study	[6]	u				
	NAH (Focus to be determined by faculty)		2733	[29]	"				
	Ind.Tech (Focus on Auto)		2732	[30]	u				
	ESWS (Focus on PE)		2751 upstairs	[24]	u				
	Lib.Ser (Focus to be determined by faculty		2700 study	[6]	u				
	English (Focus to be determined by faculty		2723	[36]	u				
	ESL (Focus to be determined by faculty	)	2722	[36]	u				
	Lang (Focus on Spanish)		2721	[36]	u				
	Bus/CIS (Focus to be determined by faculty	)	2731	[30]					
	CFCS (Focus on Program)		2700 conf.	[8]	Dept Coordinators				
	PublicSaf (Focus on POST)		2700 conf.	[8]	Dept Coordinators				
	Other (Clear with Toni Pfister first)	neeling fooulty)							
	FACULTY GENERAL SESSION - (mandatory for cou	nseling racuity)	Location	Coots	Speakers				
<b>Time ☑</b> 08:15	Activity  SR 1440 Degrees 8 Catalog Issues 8 Consorns	60 minutes	Location	Seats	Carol Lee + Others				
	SB-1440 Degrees & Catalog Issues & Concerns	60 minutes	2725	[54]					
☑ 09:15	SDSU/IV Transfer Advising Issues	60 Minutes	2725	[54]	SDSU/IV Campus Representatives (Guests)				
10:15	Break SESSIONS – Your Choice								
		Duration	Location	Coata	Facilitators				
Time	Activity	Duration	Location	Seats					
☐ 10:30 ☐ 10:30	Etudes Callaborativa Loorning	90 minutes	2610	[30]	Vivie Sinou				
☐ 10:30 ☐ 10:30	Collaborative Learning	90 minutes	2728	[36]	Brian McNeece and ATLAS Trainers				
□ 10:30	Transfer Issues - California and Out-of-State,								
	UC & CSU Transfer Admission Guarantee's (TAG)		2725		0 11 /0 11 4 11				
	and Where Can I Afford to go to College?	90 minutes	2725	[54]	Carol Lee/Beatriz Avila				
□ 10:30	Disasters: Faculty Responsibility and								
	Dealing with Associated Classroom Anxiety	60 minutes	2727	[36]	Rick Goldsberry				
12:00	Break for Lunch (not provided)	90 minutes							

## 6 HOURS OF FLEX ACTIVITY & PROFESSIONAL DEVELOPMENT - AUGUST 19, 2011

DREAMONT CECCIONIC Varia Chaire									
BREAKOUT SESSIONS – Your Choice									
Time	Activity	Duration	Location	Seats	Speakers				
□ 13:30	CurricUNET: Course Revision Requirements	30 minutes	2158	[24]	Dixie Krimm and James Patterson				
□ 13:30	What Can the Academic Senate Do for You and								
	Your Role in the Academic Senate	30 minutes	2723	[36]	Eric Lehtonen				
□ 13:30	Creating Faculty Websites	30 minutes	2725	[54]	Omar Ramos				
□ 14:00	Culturally-Responsive Teaching and Learning.	60 minutes	2725	[54]	ATLAS Trainers				
□ 14:00	CurricUNET: New Courses, Programs, or Degrees								
	Requirements and Approval Processes	60minutes	2158	[24]	Dixie Krimm and Carol Lee				
□ 14:00	Disasters: Faculty Responsibility and								
	Dealing with Associated Classroom Anxiety	60 minutes	2727	[36]	Rick Goldsberry				
15:00	Break								
GENERAL SESSION – mandatory									
<b>☑</b> 15:15	Campus Technology Update:								
	Student Email, Dropbox, etc	30 minutes	2734	[124]	Todd Finnell & IT Team				
<b>☑</b> 15:45	What "Flex" Means to You & Evaluations	15 minutes	2734	[124]	Mary Lofgren & Frank Rapp				
CLOSING	16:00 Adjournment and Thank You for	Attending							